Privacybeleid

Ticketmatic respecteert de privacy van haar bezoekers. Deze privacy geldt voor alle informatie die u via deze website aan ons verstrekt.

Uw gegevens worden beheerd door de organisator van het evenement waarvoor u tickets hebt besteld. Raadpleeg de website van de organisator om u te informeren over de privacy policy van de organisator.

Uw gegevens worden daarnaast door TicketMatic gebruikt , en dat uitsluitend voor de afhandeling van de bestelling waarvoor u de gegevens hebt verstrekt.

TicketMatic leeft volledig de Belgische wet na van 8 december 1992 m.b.t. tot het verwerken van persoonlijke gegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, waarin rekening wordt gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995. Deze wet bepaalt dat de persoon of het bedrijf die gegevens verzamelen, de toestemming moeten hebben van de persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, dat de gegevens relevant, juist en correct moeten zijn en dat ze moeten verzameld worden voor specifieke, duidelijke en wettelijke doeleinden. De persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, moet er toegang toe hebben en het recht de informatie die hem/haar betreft te wijzigen.